Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز به‌همراه استارتاپ‌ها و شرکت‌های مستقر خود، در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس ۲۰۲۲) حضور یافت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه اینوتکس، یک رویداد منحصربه فرد در اکوسیستم نوآوری و فناوری است که هرساله ازسوی پارک فناوری پردیس و معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، با حضور کارآفرینان و صاحب‌نظران مطرح حوزه‌ی علم و فناوری برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



منصور کنعانی، مدیر مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز، هدف از حضور در این نمایشگاه را اثرگذاری بر اکوسیستم فناوری و نوآوری کشور از طریق ارتباط بین سرمایه‌گذاران داخلی و بین‌المللی با شرکت‌ها و استارتاپ‌ها و همچنین مشارکت و همکاری بین شرکت‌های فناور و استارتاپ‌های داخلی و بین‌المللی برشمرد.

وی افزود: سرمایه‌گذاری روی ایده‌ها و استارتاپ‌ها، افزایش همکاری و مشارکت و نیز گفتگو و شبکه‌سازی میان بازیگران اصلی زیست‌بوم نوآوری و فناوری و درنهایت توسعه‌ی این زیست‌بوم، از دستاورد‌های حضور دانشگاه شیراز در چنین نمایشگاه‌هایی به شمار می‌رود.

گفتنی‌ست، یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی نوآوری و فناوری (اینوتکس) امسال از ۲۰ تا ۲۳ اردیبهشت و با حضور مخاطبانی از کشور‌های روسیه، هند، مالزی، قرقیزستان و اندونزی برگزار می‌شود و بیش‌از ۴۰۰شرکت در فضای نمایشگاه به‌مساحت ۵هزارمتر، محصولاتشان را به نمایش گذاشته‌اند.

کنعانی تصریح کرد: همزمان با این نمایشگاه، جلسات سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی شده است تا از این طریق بتوان فعالیت نوآورانه را در دانشگاه شیراز و استان فارس گسترش داد.

وی ادامه داد: با مساعدت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه شیراز، شرایطی فراهم شد تا اعضای تیم مرکز نوآوری و کارآفرینی در اینوتکس ۲۰۲۲ حضور یابند و درخصوص موضوعات عمومی کسب وکاری در حوزه‌ی فناوری، بررسی ترند‌های آینده تکنولوژی مانند متاورس و بلاک چین و حکمرانی فناورانه در حوزه‌ی دانش‌بنیان، تجربه کسب کنند.

کنعانی یادآور شد: اینوتکس امسال میزبان برگزاری چندین رویداد ارائه نیاز فناورانه نیز هست. در رویداد‌های ریورس پیچ صنعتگران حوزه‌ی نفت، هلال احمر، صنایع غذایی و حوزه‌ی صنعتی مختلف دیگر نیاز‌های فناورانه خود را معرفی کرده و شرکت‌ها و افراد حاضر در نمایشگاه که ظرفیت تأمین و برطرف‌کردن این نیاز‌ها را دارند، برای همکاری و عقد قرارداد اقدام می‌کنند.

گفتنی‌ست، اینوتکس ۲۰۲۲ به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شده است و علاقه‌مندان می‌توانند، با مراجعه به وب‌سایت نمایشگاه، به‌نشانی inotex.com از برنامه‌ها و رویداد‌های آن بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اینوتکس 2022 دانشگاه شیراز نمایشگاه بین المللی نوآوری و فناوری دانشگاه شیراز استارتاپ ها بین المللی ی و فناوری شرکت ها حوزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید

به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات کتاب جمکران با بیش از ۵۰۰ عنوان جلد کتاب در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور پیدا می‌کند که از این تعداد ۱۰ عنوان تازه های نشر این انتشارات هستند.

رونمایی از کتاب‌های انتظار و مهدویت،رمان های نوجوان با موضوعات انقلاب اسلامی و سبک زندگی از برنامه‌های این انتشارات در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است.

بیش از ۷۰ اثر از نمایشگاه کتاب سال پیش تا به امسال با موضوعات مختلف و در رده‌های سنی کودک تا بزرگسال از کتاب جمکران منتشر شده که در نمایشگاه کتاب عرضه خواهند شد. ۳۰۰ اثر نیز از انتشارات کتاب جمکران در سال اخیر تجدید چاپ شده‌اند و با چاپ جدید در نمایشگاه کتاب تهران حاضر خواهند بود.

همچنین نشست نقد و بررسی و جشن امضای کتاب با حضور نویسندگان و راویان کتاب‌های مختلف از جمله دیگر برنامه‌های این انتشارات برای نمایشگاه کتاب است.

کد خبر 6092894 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و عکس جاذبه‌های شیراز در سئول
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید