Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، یکشنبه در نشستی خبری با بیان این مطلب، گفت: این نمایشگاه که با هدف رونق تولید و حمایت از صنایع و همچنین به منظور جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و به کارگیری و انتقال فناوری‌های روز برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین و بزرگترین رویدادهای صنعتی، تجاری و اقتصادی منطقه جنوب کشور است و کارشناسان، متخصصان و تولیدکنندگان فعال در حوزه صنعت نفت از این نمایشگاه بازدید تخصصی خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمود موسوی افزود: به دلیل شرایط خاصی که در آن قرار داریم، همه سالن‌های برگزاری این نمایشگاه، روزانه قبل از شروع به کار نمایشگاه و در هنگام برگزاری، بر اساس دستورالعمل‌های بهداشتی گندزدایی خواهند شد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به فراهم شدن مواد ضدعفونی کننده و در نظر گرفتن محل‌هایی برای شست و شوی دست‌ها در تمام سالن‌ها، مشارکت‌کنندگان و بازدید کنندگان علاوه بر اینکه ملزم به رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش هستند، می‌توانند دست‌های خود را ضد عفونی کنند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، در مورد علت برپایی این نمایشگاه در شیراز بیان داشت: این استان با توجه به موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر راه‌های تجاری ایران به بنادر جنوب کشور، از دیر باز به عنوان نخستین مرکز ورود و توزیع کالای وارداتی و آخرین مکان تدارک صادراتی و یکی از مراکز مهم لجستیک نفت و گاز جنوب کشور محسوب می‌شود.

موسوی اضافه کرد: فارس به دلیل وجود منابع مهم تامین گاز و میعانات گازی (عبور چهار خط لوله سراسری از نقاط مختلف استان) و صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی و همچنین دسترسی به بندر عسلویه در استان بوشهر، به عنوان یکی از منابع مهم تامین گاز، میعانات گازی است.

وی اظهار داشت: وجود مواد اولیه صنایع پایین دستی، صنایع گاز و پتروشیمی و همچنین وجود میدان‌های نفتی سروستان، سعادت آباد و خشت و کنارتخته و فعالیت تعداد زیادی از شرکت‌های پتروشیمی و صنایع شیمیایی همچون شرکت‌های طراحی و مهندسی صنایع پتروشیمی و شرکت ساختمان و نصب صنایع پشتیبانی، باعث شده تا این استان به قطب مهم صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی تبدیل شود.

موسوی بیان کرد: شیراز نیز به سبب جاذبه‌های اقتصادی، تاریخی، فرهنگی، مذهبی و طبیعی فراوان، همواره گردشگران و فعالان اقتصادی بسیاری را به سوی خود فرا می‌خواند افزون بر این، شیراز در مسیر را ه‌های تجاری داخل ایران به بنادر قرار گرفته است و به عنوان دروازه تجارت جنوب کشور در زمینه تولید و صنعت، صادرات و واردات، بازارهای خرید و فروش و معاملات در سطح بالایی از شاخص آماری قرار دارد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، در بخش دیگری از سخنان خود گفت: این شرکت دارای بزرگترین سایت نمایشگاهی در منطقه جنوب کشور است و تاکنون بیش از ۷۰۰ عنوان نمایشگاه تخصصی و عمومی در سطح ملی و بین‌المللی برگزار کرده که همه آنها مورد استقبال صاحبان صنایع، متخصصان، بازرگانان و بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

ارائه آخرین دستاوردهای صنعت نفت و گاز در نمایشگاه شیراز

مجری چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نیز در این نشست اظهار داشت: در این نمایشگاه آخرین دستاوردها، پیشرفت‌ها و توانمندی‌ها در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از سوی شرکت‌های داخلی و خارجی که در این رویداد حضور دارند، ارائه خواهد شد.

جواد مرادپور افزود: با توجه به اینکه ایران، دومین کشور تولید کننده نفت در جهان است و در این میان استان فارس سهم بسزایی در تولیدات نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی ایفا می‌کند، این نمایشگاه فرصت بسیار مغتنمی است تا اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در این صنعت بتوانند دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازدید فعالان و متخصصان این صنعت قرار دهند و با در نظر گرفتن روند تقاضای بازار و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت‌‍ها و نوآوری‌های آتی خود را هدایت کنند.

وی ادامه داد: حرکت به سمت اقتصاد دانش پایه، تکمیل زنجیره علم، فناوری، فناوری تولید محصول، تجاری سازی به منظور ثروت آفرینی و افزایش بهره‌وری در حوزه‌های مختلف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

به گفته مرادپور، معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، ارائه و دستیابی به آخرین دستاوردها و فناوری‌های روز در حوزه‌های مختلف صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، ایجاد هم‌افزایی میان سازندگان تجهیزات، صادرکنندگان، پیمانکاران، سرمایه‌گذاران و شرکت‌های دانش بنیان و توانمند سازی سرمایه‌های انسانی و مالکیت فکری و مدیریت دانش در توسعه و تقویت صنعت نقت، گاز و پتروشیمی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.

مجری چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت، گاز و پتروشیمی همچنین بیان کرد: از جمله برنامه‌های جانبی این نمایشگاه می‌توان به برگزاری همایش، سمینار، کارگروه‌های آموزشی، پنل تخصصی مدیران صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، برپایی نشست‌های B۲B بین مشارکت کنندگان حاضر در نمایشگاه، برگزاری نشست های B۲B بین هیات‌های تجاری خارجی با مشارکت کنندگان و نشست تخصصی مابین رایزنان تجاری و وابستگان تجاری شرکت کنندگان حاضر در نمایشگاه اشاره کرد.

B۲B یا (Business To Business) به ارتباط بین ۲ یا چند سازمان، موسسه اقتصادی، تولیدکنندگان مواد اولیه، تولیدکنندگان انواع مختلف کالای مصرفی و ارائه کنندگان انواع گوناگون خدمات اطلاق می شود. 

برچسب‌ها پتروشیمی شیراز نفت فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی شیراز نفت فارس پتروشیمی شیراز نفت فارس گاز و پتروشیمی بین المللی جنوب کشور صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۹۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین آزادبخت رییس کمیته مراسم و میهمانان ویژه با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه از نظر ابعاد مختلف با دوره‌های پیشین تفاوت‌های جدی دارد، گفت: تلاش دست‌اندرکاران ستاد برگزاری بر این است که یک نمایشگاه متفاوت‌تر و درخور مردم در اردیبهشت برگزار شود.

وی ادامه داد: با افتخار چشم انتظار حضور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به عنوان میهمان خاص نمایشگاه هستیم. کمیته مراسم و میهمانان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همراه با سایر کمیته‌های نمایشگاه برنامه‌ریزی جدی برای حضور مسؤولان و چهره‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در دستور کار دارد. از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری کار دعوت از مسوولان و چهره‌ها را آغاز کردیم و تاکنون بیش از دو هزار و ۳۰۰ مسوول و چهره‌های مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، روسای سازمان‌ها و نهادها، سران سه قوه، وزرا، معاونان رئیس جمهور، نمایندگان جدید مجلس شورای اسلامی و… را برای حضور در نمایشگاه دعوت کردیم. این کمیته در کنار مسوولان، دعوت از چهره‌های فرهنگی و اجتماعی را هم در دستور کار قرار داده است. این چهره‌ها سال‌های گذشته نوعاً خودشان در نمایشگاه حضور پیدا می‌کردند، اما امسال تلاش کردیم این دعوت از جانب ستاد برگزاری نمایشگاه باشد تا میزبان آنها باشیم.

رییس کمیته مراسم و میهمانان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با تاکید بر اینکه از سال گذشته با تدبیر یاسر احمدوند؛ رییس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده که حضور مسوولان در نمایشگاه خروجی مناسبی برای صنعت نشر داشته باشد، افزود: سال گذشته تفاهم‌های خوبی بین مسوولان برقرار و برنامه‌های جدی در دستور کار قرار گرفت. بسیاری از این تفاهم‌ها در طول سال و بعد از برگزاری نمایشگاه کتاب سی‌‎وچهارم تا برگزاری نمایشگاه سی‌وپنجم عملیاتی و برای بهبود وضعیت صنعت نشر به کار گرفته شدند.

آزادبخت ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برنامه جدی‌تری برای استفاده از حضور مسوولان در نمایشگاه برای صنعت نشر داریم. در قالب رصدهای صورت گرفته از طریق جلسه‌هایی که معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و ستاد برگزاری نمایشگاه با نمایندگان ناشران، شورای برنامه‌ریزی و شورای سیاست‎‌گذاری نمایشگاه برگزار کرد، مشکلات و دغدغه‌های ناشران با سازمان‌ها و نهادها اخذ شد. بنابراین تلاش می‌کنیم با حضور روئسای این سازمان‌ها و فعالان صنعت نشر این مشکلات را برطرف کنیم.

آزادبخت گفت: با توجه به حضور نمایندگان جدید مجلس شورای اسلامی پیش بینی می‌کنیم میزبان تعداد بیشتری از چهره‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در این دوره از نمایشگاه باشیم و امیدواریم فضایی ایجاد شود که صنعت نشر با استفاده از این حضور و بستر دیده شدن در جشن آغاز کتاب در سال ۱۴۰۳ بتوانند بخشی از مشکلات خود را حل کند و گام رو به جلویی برای بهبود این صنعت بردارد.

وی در پایان با اشاره به میهمان ویژه سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: کشور مقاوم و پیروز یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خواهد بود و با افتخار میزبان برادران یمنی خواهیم بود. تلاش شده چهره‌های فرهنگی و ادبی و مسوولان صنعت نشر دولت یمن در نمایشگاه حضور پیدا کنند.

کد خبر 6093861 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • بیش از ۲ هزار مسؤول برای حضور در نمایشگاه کتاب دعوت شدند
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه به همت صنعت پتروشیمی
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گاز‌های همراه