Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مجری برگزاری این نمایشگاه با اشاره به این مطلب که نمایشگاه خرما و صنایع وابسته به منظور معرفی انواع محصولات خرما و توسعه فرآوری این محصول با هدف آشنایی با آخرین دستاوردهای صنعتی در این حوزه 23 مهر در شیراز برگزار می‌شود، گفت: این نمایشگاه با حضور جمع کثیری از تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان همچنین شرکت‌های توانمند صنعتی داخلی در زمینه تولید انواع محصولات فرآوری شده از خرما برپا می گردد که فرصت بسیار مغتنمی است تا شرکتهای فعال در این حوزه دستاوردها و محصولات خود را در معرض بازدید دست اندرکاران و متخصصان این صنعت قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد مرادپور با تاکید بر این مطلب که شرکت های فعال در این حوزه می توانند در این نمایشگاه با در نظر گرفتن روند تقاضای بازارها و سمت و سوی رشد این صنعت، فعالیت‌ها و نوآوری های آتی خود را هدایت کنند، خاطرنشان کرد: رونق تولید، حمایت از فعالان داخلی به ویژه تولید کننذگان محصولات مختلف از خرما و صنایع مرتبط مهمترین رویکرد برگزاری این نمایشگاه است.

وی یادآور شد: در این دوره نمایشگاه، بیش از85 مشارکت کننده در6000 هزار متر مربع فضا با 220 غرفه نمایشگاهی حضور خواهند داشت .

مرادپور خاطرنشان کرد : هزمان با این نمایشگاه هیات های تجاری از کشورهای پاکستان ، هند ، عمان ، روسیه ، قزاقستان ، ترکمنستان ، و تونس حضور خواهند داشت .

وی با یادآوری این مطلب که رایزنان و دبیران میزهای اقتصادی کشورهای پاکستان ، اندونزی و روسیه نیز از این نمایشگاه بهره مند خواهند شد گفت :  همزمان با دومین نمایشگاه بین المللی خرما با همکاری سازمان جهاد کشاورزی فارس در محل سالن برگزاری همایش های اتاق بازرگانی شیراز کلاس های آموزشی با موضوعات اصلی در حوزه های باغبانی ، صادرات ، مدیریت محصول ، بهداشت ، فرآوری ، توسعه اقتصادی و ارقام تجاری و همچنین فناوری های نوین برای شرکت کنندگان در این نمایشگاه برگزار خواهد شد .

وی خاطرنشان کرد : شرکت کنندگان این نمایشگاه از استان های فارس ، بوشهر ، خوزستان، هرمزگان ، کرمان ، تهران ، آذربایجان شرقی و غربی ، خراسان رضوی ، اصفهان ، سیستان و بلوچستان و یزد می باشند .

مرادپور همچنین گفت : همزمان با این نمایشگاه از کتاب "از سیر تا پیاز خرما" نوشته دکتر رحمت اله حیدرپور رونمایی خواهد شد .

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خرما رشد فناوری کلاس های آموزشی نمایشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۹۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و عکس جاذبه‌های شیراز در سئول
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • استقبال بازدیدکنندگان داخلی و خارجی از غرفه صنایع‌دستی فارس در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی