Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا از فارس، در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که در دانشکده مهندسی شیراز برگزار شد، مدیرعامل نمایشگاه های بین المللی استان فارس اظهار داشت: بزرگترین صنعت موجود کشور که از فعال ترین آن‌ها صنعت نفت است باعث رشد و توسعه اقتصادی در ایران شده و همواره پیوند نا گسستنی با تولید این صنعت و صنایع وابسته دارد که در زمینه تامین انرژی، صنایع و ذخایر هیدورکربوری در ربته نخست قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمود موسوی خاطر نشان کرد: در کنار ذخائر عظیم نیروی انسانی مجرب و نیز موقعیت استراتژیک میهنمان جایگاه ایران در تولید نفت و میعانات مرتبط به آن مستحکم‌ تر شده است. وی تصریح کرد: کشور‌هایی  در تلاش هستند صادرات ایران را به صفر برسانند اما حضور صد‌ها شرکت داخلی وبین المللی فعال در زمینه صنعت نفت و گاز و پالایش پتروشیمی در نمایشگاه‌ها گواه از آن دارد که نه فقط همکاری ایران با شرکت ‌ها و موسسات بین المللی در حال  کاهش  نیست بلکه ایران با به چالش کشیدن تحریم‌ها خود امروزه به یک قطب تولید تجهیزات مورد نیاز این صنعت تبدیل شده است. *تامین 30 درصد گاز مصرفی کشور در فارس    مدیرعامل شرکت بهره‌وری نفت و گاز زاگرس جنوبی در ادامه این آیین با تاکید براینکه 30 درصد گاز مصرفی کشور از سوی شرکت بهره‌وری نفت و گاز و پتروشیمی زاگرس جنوبی تامین می‌شود، افزود: در سال رونق تولید شرکت بهره وری و گاز زاگرس جنوبی به عنوان دومین تولید کننده گاز کشور فعالیت‌های خود را در گستره استان‌های فارس، بوشهر و هرمزگان انجام می دهد. حمید ایزدی اضافه کرد: سالانه بیش از 5 تا 15 هزار متر از خطوط لوله به دلیل عمر بالا در مسیر شهر‌ها تعمیر و تعویض  می کند و از خدمات بیش از 40 پیمانکار داخلی وبومی بهره‌مند شده است. مدیر پشتیانی ساخت و تامین کالای شرکت ملی نفت ایران نیز در ادامه این آیین در سخنانی ابراز داشت: شرکت ملی نفت با ابجاد 33 طرح  به ارزش 6.2 میلیارد دلار تاکنون 10 قرار داد منعقد کرده و دراین راستا 13 شرکت باقیمانده که تا پایان سال جاری اجرایی می‌شود. رامین قلم بر دزفولی خاطرنشان کرد: قرارداد 10 میلیارد دلاری در مدت 2 سال آینده با شرکت ها داخلی به چرخه اقتصادی کشور وارد می‌شود. مشاور سابق نفت و گاز استانداری فارس نیز در ادامه این مراسم  گفت: فارس دارای اولین پتروشیمی کشور است و لذا انتظار زایش‌های بیشتری در صنعت پتروشیمی از این استان وجود دارد. امین عربی  با اشاره به دو دیدگاه در عرصه تولید نفت بیان کرد: یکی نگاه اقتصادی سرمایه گذاران این صنعت و دیگری خواسته‌های اجتماعی شهرستان‌ها است نگاه استاندار فارس نیز بر این است که پروژه‌ها منافع اقتصادی و اجتماعی را با هم تامین کنند. مجری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی و تخصصی تجهیزات صنعت نفت، گاز و پتروشیمی نیز در حاشیه این مراسم درگفت‌وکو با خبرنگار نیم نگاه بیان داشت: نمایشگاه تخصصی نفت و گاز تا 6مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان فارس واقع در شهرک گلستان شیراز برپا می باشد. مجید مرادپور اضافه کرد: این نمایشگاه در سالن 6 هزار متری حافظ با هدف گسترش صنایع صنعت نفت و گاز برگزار شده است و همه روزه از ساعت 10 تا 18 پذیرای علاقه مندان و بازدیدکنندگان می باشد.  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان فارس پتروشیمی صنعت نفت گاز نمایشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۵۱۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد